• Hosszúnadrág
  • Kesztyűk 2
  • Kabátok
  • Sokkabat
  • Anvil banner
Keres   Ismertőben is
  Ön itt jár: » Katalógus » Használat feltételei Személyes adatok  |  Kosár tartalma  |  Pénztár  |  RSS  

Házhozszállítás

2016 Május 11,12,13,14,15,16,17 ZÁRVA Tartunk Szabadság miatt! A Május 9. és 10. napján leadott rendeléseket várhatóan Május 18-tól tudjuk feldolgozni és teljesíteni!

Szállítási és fizetési feltételek, garancia


Tájékoztatjuk Régi és Új Partnereinket, hogy 2014-12-01-től az Alábbi Szállítási Költségeket Számoljuk Fel Megrendeléseiknél az alábbi feltételekkel.
Továbbá Tájékoztatunk Mindenkit, hogy a "Gazdasági helyzet?" miatt romló fizetési-morál tekintetében Halasztott átutalást nem áll módunkban biztosítani új Megrendelőknek, a késedelmesen teljesítő Régi Partnereinket pedig szintén nem tudjuk ilyen módon kiszolgálni!
Mivel Önök is Pénzből Élnek Megértésüket Köszönjük!

1. Szállítási Költségek Csomagonként: Maximum 30Kg-os csomag és/vagy 100.000.-Ft értékhatárig.
Súly: 0-30 Kg, Utánvét esetén Bruttó: 1400.-/csomag, több csomag/cím esetén összsúly alapján ennél kedvezőbb szállítási díjjal lehet számolni. Szállítási Partnerünk az MPL postafutár illetve a Trans-o-Flex futárszolgálat. A webáruház csak várható szállítási díjat kalkulál, amely kis mérték eltérése esetén azt módosítjuk számlázáskor.

Egyéb esetben:
- A Szállítási költséget a Vevő fizeti amiről Áfa-s számlát állítunk ki.
- Nincs csomagolási költség.
- Termékeinkre a jogszabályokban előírt módon és feltételekkel minőségi garanciát vállalunk. Az egyedi (Szitanyomott,Egyedi ruha) termékekre nem tudunk visszavásárlási és méretcsere garanciát vállalni.
-EK Minősített eszközöket is forgalmazunk.

- Megrendeléseket lehetőség szerint írásban kérjük elküldeni az alábbi
- munkaruha webáruházunk valamelyikén
- 06-52 203-312 Fax számra.
- info@munkaruhadiszkont.hu E-mail címre.
- Telefonon történt megrendelés esetén az esetleges "félrehallásból" adódó károkért felelősséget nem vállalunk.
- Szitanyomott vagy egyéb egyedi termékeket csak írásos megrendelés esetén biztosítunk.
- A szállítási határidő Átlagos időtartama 3-6 munkanap, mérethiány vagy átmeneti készlethiány előfordulhat. Erről, és a várható Szállítási határidőről, a Pontos méretek leadása után tudunk visszajelzést adni.
- 2008.09.11.-től Termékmintát csak Térítés ellenében áll módunkban kiadni Partnereinknek,kérjük keresse Cégünket elérhetőségeinken.
- Pénzvisszafizetési garancia áruátvétel után:
A terméket sértetlen,eredeti állapotban, hiánytalan csomagolásban, a számlával együtt kell visszaküldeni címünkre a kézhezvételtől számított 14 napon belül. Cégünk a kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. Az elállási jog gyakorlásával kapcsolatosan felmerülő költségek a vásárlót terhelik "visszaszállítás költsége",továbbá az esetleges díjmentes házhoz szállítás költségeit utólag köteles megtéríteni.
Cégünk Utánvétes és Portós csomagokat technikai okok miatt nem tud fogadni,amennyiben előzetesen nem történt ilyen irányu írásbeli megállapodás ezért kérjük, hogy az esetleges visszárut Sima csomagként juttassa el címünkre. Amennyiben a visszaküldött csomag a fenti feltételek mindegyikének megfelel, cégünk kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a Megrendelő által megadott Bankszámlára.
A visszavásárlási garancia nem vonatkozik, az egyedileg gyártott, egyedivé tett "Szitanyomás stb..", vagy külön egyedi megrendelésre beszerzett termékekre.

2.1 Reklamációs Ügyintézés, Garanciás Lábbelik Esetében.
- A meghibásodott lábbelit kimondottan és csakis Teljesen Megtisztított és Szellőztetett állapotban tudjuk csak átvenni a Reklamációs Ügyintézésére. Ellenkező esetben azaz Koszos vagy "Szagos" lábbelit nem áll módunkban átvenni.
- Az átvétel során egy Jegyzőkönyvet töltünk ki az átvételről, amely tartalmazza a Vásárlás Dátumát a Keletkezett Hiba leírását, és a Bejelentés Idejét.
- A Bejelentést követően továbbküldjük az illetékes Importőrnek/Gyártónak, aki megvizsgálja a lábbelit, és elbírálja a Csere jogosságát.
- Amennyiben a termék Cserére jogosult, úgy azt mielőbb elvégezzük, ellenkező esetben Nem áll módunkban a Terméket kicserélni. Reklamációs ügyintézés ideje Kb.: 15 nap
- A termék cseréjével kapcsolatos költségeket "visszapostázás" a Továbbiakban Cégünk nem tudja átvállalni, ezért ez a Vásárlót terheli. A visszaszállítás költsége aktuális díjszabás szerint kerül számlázásra.
- A garancia elvész: -Nem rendeltetésszerű használat,- Helytelen tárolás és Szállítás,
- Átalakítás,-Teljesen elhasznált "időben nem jelzett" hiba esetén.
- Nem tartós használati cikkek szavatosságának általános elévülése 6 hónap.

*A táblázatban Bruttó árak szerepelnek és csomagonként érvényesek. Feltételeink 2014-12-01-től visszavonásig,Váltzoztatásig érvényesek.
Folytatás
0 tétel
Belépés
E-Mail cím:

Jelszó:


Elfelejtette a jelszót?
Új vásárló
Hírlevél
Ha Ön már vásárlónk itt tud felirakozni.
Email cím:  
Teljes név:
        
GILDAN FÉRFI KAPUCNIS PULÓVER / Royal/Fekete
GILDAN FÉRFI KAPUCNIS PULÓVER / Royal/Fekete
Nettó 1576 -Ft;
Bruttó 2002 -Ft

Nettó 1023 -Ft;
Bruttó 1299 -Ft